onsdag 15. oktober 2008

Endringer i krav til medlemskap i aksjonsgruppen

Lørdag 27.09.08 ble Aksjon Demokrati på HF stiftet. Nå er vi klar for å gå i gang for alvor, men valgte først å gjøre noen endringer i krav til medlemskap i aksjonsgruppen og få avklart noen ting.

Vi har kommet til at det ikke er nødvendig å avgrense mulighetene for medlemskap i aksjonsgruppen til dem som har en institusjonstilhørighet til HF. Vi endrer derfor punktet om medlemskap til følgende:

”Aksjon Demokrati på HF er åpen for alle som støtter aksjonens mål, både studenter, ansatte i alle kategorier og andre interesserte.”

Vi vil ellers presisere at det er rom for uenighet i aksjonsgruppen, så lenge man handler ut fra aksjonens mål. Dette betyr at ikke alle i aksjonsgruppen alltid vil være helt enig i at alt som gjøres i aksjonens navn, vil være det mest hensiktsmessige for å oppnå aksjonens mål.

Vi har videre tenkt på hva som skal til for å kunne bruke aksjonens navn, for eksempel i leserbrev og sakspapir. Det er selvfølgelig nødvendig å ha blitt med i aksjonsgruppen, noe man blir ved å ta kontakt på følgende adresse: demokrati.hf@gmail.com. Alle i aksjonsgruppen kan skrive blogginnlegg fritt. Dersom man ønsker å skrive leserbrev, sakspapir eller annet i aksjonens navn, må man først orientere de andre i aksjonsgruppen om innholdet i det man ønsker å sette aksjonsnavnet på. Dersom noen er uenig i at aksjonsnavnet kan brukes i denne situasjonen, må man la være å bruke det.

Vi ønsker også å gjøre det klart at aksjonsgruppens arbeid ikke bare vil være arbeid som gjøres i aksjonens navn, men også arbeid som gjøres gjennom de uformelle og formelle kanalene som fortsatt finnes, og eventuelt også gjennom posisjoner som man har i systemet.

Ingen kommentarer: